TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Április végétől új hétvégi magazinműsorok az RTL Klubon

 2016. április 22.

Az RTL Magyarország 2015 év végén nyílt pályázatot írt ki új hétvégi magazinműsorok gyártására. Ezek közül három már április végén elindul.

Április végétől új hétvégi magazinműsorok az RTL Klubon

Az RTL Magyarország célja az volt a pályázattal, hogy magas színvonalú, korszerű és érdekes tartalmakat sugározhasson a főműsoridőn kívül is, akár formabontó ötletek révén. Első körben három új magazin kerülhet a legnézettebb kereskedelmi csatorna műsorára április végétől.

Április 24-én, vasárnap délelőttönként láthatják a nézők A segítség házhoz jön című életmódváltó műsort, melynek háziasszonya Tomán Szabina lesz. Ő maga is megküzdött azért, hogy a gyermekvállalás után vissza tudjon térni a modellkedéshez, tehát személyes tapasztalatai is vannak arról, milyen nehéz a felszedett kilókat leadni és életmódot váltani. A műsorban az otthonukban keresi fel a műsor szereplőit, hiszen a konyha és a hűtő árulkodik leginkább arról, milyen rossz táplálkozási rutinok vezettek vagy vezethetnek nagy eséllyel egészségügyi problémákhoz. De a műsor háziasszonya más jelekre is figyel, a szereplők bőrének, hajának állapotából is tud következtetni arra, milyen változásokra lenne szükségük, hogy egészségesebben élhessenek.

Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, mely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálják és tesztelik a legkeményebb csoportos órákat. A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálékkiegészítők kusza világát.

A Kisdumások szintén szombatonként jelentkezik, melyben a Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. Hétről-hétre olyan kérdések merülnek fel, mint például, hogy mit vág a derelyevágó és milyen dalt játsszunk egy hurkatöltőn? Sok-e ha 7 fiúba szerelmes az ember és az alterego kifejezés öregembert jelent-e? A beszélgetésekbe sztárvendégek is bekapcsolódnak majd, többek között Pásztor Anna, Bessenyei Péter és Danny Blue.

Ezen kívül az RTL Klubon már korábban is látható Egészségkalauz teljesen megújult, de a műsorvezető páros továbbra is a Dombóvári Vanda és Győrffy Pál alkotta duó marad. A 4Ütem című autós műsort pedig Autogram címen kereshetik a nézők a piacvezető csatornán.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!