TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Áprilisban jön az Outcast második évada

 2017. március 29.

Robert Kirkman ördögűzős sorozata új évaddal folytatódik. Az Outcast évadnyitó epizódját a magyar FOX több országot megelőzve, az elsők között tűzi műsorára április 3-án este, a The Walking Dead fináléja után.

Áprilisban jön az Outcast második évada

Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul, és egy démoni megszállottsággal küzdő férfi, Kyle Barnes életét mutatja be. A FOX Networks Group által gyártott, és világszerte (kivéve az Egyesült Államokban) a FOX csatornán bemutatott sorozat első évada több millió nézőt ültetett a képernyők elé.

A második évadban tovább sokasodnak a természetfeletti jelenségekhez kapcsolódó rejtélyek Rome városában. Miközben a Kyle Barnest kínzó megszállottság egyre terjeszkedik, a férfi mindent megtesz szerettei védelme érdekében. Ám a túlvilági fenyegetés jóval nagyobb, mint korábban gondolta. Miközben felfedezi saját múltjának kísérteties titkait, már nem csak önmagáért, hanem az egész városért harcba kell szállnia. A sorozatban Patrick Fugit alakítja Kyle Barnest, a válaszokat és a megváltást kereső férfit, aki elmenekül szeretteitől, hogy megóvja őket a még nagyobb fájdalomtól. Philip Glenister játssza Anderson tiszteletest, a szerencsejátékos és alkoholista nyugat-virginiai prédikátort, aki Isten katonájának tartja magát a Földet ellepő gonosz ellen vívott szent háborúban.

„Az Outcast nemcsak egy démonaival harcoló férfi története, hanem azt is bemutatja, miként küzdenek meg az emberek a szélsőséges körülményekkel szeretteik védelme érdekében, miközben a körülöttük lévő világ egyre sötétebbé, gonoszabbá, és kiszámíthatatlanabbá válik” – mondja az alkotó, Robert Kirkman, aki az Outcastban ugyanolyan hitelesen és átütően mutatja be a démoni világot, ahogy a zombiapokalipszist elhozta a The Walking Dead sorozatban.

A minden pillanatában feszült műsor sok borzongást ígér a horrorrajongóknak. Az Outcast második évada 2017 áprilisában indul a világ 125 országában, ám a magyar nézőkhöz - számos országhoz képest – korábban, már április 3-án megérkezik, és közvetlenül a The Walking Dead évadzáró epizódja után debütál.
Az Outcast második évadának első részét április 3-án 23 órakor, a további epizódokat hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!