TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az RTL Klub mutatja be itthon az új Winnetou sorozatot

 2017. április 05.

Tavaly decemberben nagy sikerrel debütált Németországban a legendás Winnetou című filmsorozat 2016-os változata. A minisorozatban Gojko Mitic is feltűnik, akit az RTL Klub nézői április 15-én este láthatnak majd újra.

Az RTL Klub mutatja be itthon az új Winnetou sorozatot

A német RTL-en 2016 decemberében debütált az újraforgatott, legendás Winnetou-sorozat. A modern változat is ugyanúgy Karl May regényei alapján készült, mint az elődei.

A három részes sorozatban a szereplőgárda természetesen megváltozott: Winnetou szerepében Nik Xhelilaj albán színész látható, míg Old Shatterhand megformálója Wotan Wilke Möhring német színész lesz. Ugyanakkor a sokak által ismert és kedvelt 1960-as évekbeli sorozatból is lesz ismerős arc, ugyanis a 76 éves Gojko Mitic Winnetou apját, Incsu Csunnát játssza a minisorozatban. Külön érdekesség, hogy az új epizódokat ugyanott forgatták, ahol az 50 évvel ezelőtti sorozatot, vagyis Horvátország vadregényes tájain.

Németországban a 14-59 éves célcsoportnál átlagosan 16,1 százalékos közönségaránnyal futott a mini széria, ami az ott is piacvezető RTL átlagos közönségarányánál több, mint 4 százalékponttal magasabb eredményt jelent. A sorozat magyar nyelvű premierjére sem kell már sokat várnia a nézőknek, ugyanis április 15-én, 22-én és 29-én az RTL Klub is műsorára tűzi mindhárom epizódot.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!