TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Észak-Írország varázslatos tájaira kalauzol az új, zenés Disney-sorozat

 2017. március 17.

A március 20-án érkező sorozat, a The Lodge több szempontból is tartalmas szórakozást ígér: szimpatikusak a fiatal szereplők, fülbemászóak a dalok, a csodás északír táj pedig garantáltan elbűvöli a nézőket.

Észak-Írország varázslatos tájaira kalauzol az új, zenés Disney-sorozat

A történet szerint a 15 éves lány, Skye visszatér gyerekkori nyaralásai helyszínére, az Észak-Írországban található, tavakkal és erdőkkel körbevett hotelbe az apjával. Az új élet nem problémamentes, a főszereplő szembesül a tipikus tinédzsergondokkal: többek között a beilleszkedéssel, ellenségekké vált barátokkal, egy szerelmi háromszöggel és egy meglepő rejtéllyel is. A bökkenők ellenére Skye új színt visz az ott lakók életébe, és új barátságokat köt.

A The Lodge tehetséges, nemzetközi szereplőgárdát vonultat fel: brit, dán, holland és francia színészek is lehetőséget kaptak. A közösségi média hangsúlyos jelenléte mellett a sorozat a sportot, az aktív életmódot helyezi előtérbe. „Én és Luke Newton (a sorozatban Ben) megtanultunk sziklát mászni, ugyanis a sorozatban egy sziklamászós randira visz. A jelenet forgatása előtt Londonban gyakoroltunk egy mászóközpontban” – nyilatkozta a Skye-t alakító Sophie Simnett. Thomas Doherty sem panaszkodhatott, ami a mozgást illeti: „A karakterem, Sean szenvedélye a mountain bike, ezért a forgatás előtt hathetes tréningen vettem részt. A kajakozás is nagyszerű volt, annak ellenére is, hogy jéghideg volt a víz Belfastban” – mondta a fiatal szívtipró.

A zene és a tánc is dominánsan jelen vannak a sorozatban: kilenc eredeti dal lesz hallható a 10 részes első évadban.

A sorozat premierje 2017. március 20-án, hétfőn 18:30-kor lesz a Disney Csatornán.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!