TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Halottnak hitt nyomozónő lebegett a Hajós Alfréd uszoda medencéjében

 2017. július 05.

Idén ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb, exkluzív saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, Stana Katic (Castle, 007 – A Quantum csendje) főszereplésével. A lebilincselő sorozat nemzetközi beharangozó kisfilmjének lélegzetelállító, víz alatti képkockáit Budapesten, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rögzítették.

Halottnak hitt nyomozónő lebegett a Hajós Alfréd uszoda medencéjében

A nemzetközi kampányért felelős budapesti közép-európai központ kreatív csapata egy lélegzetelállító szpotban foglalja össze Emily Byrne történetét. A sorozat szerint az FBI ügynököt halottnak nyilvánítják, amikor nyoma veszik egy sorozatgyilkos utáni hajsza közben. Hat év elteltével azonban élve találnak rá egy erdei faházban, de fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Miközben próbálja visszakapni régi életét, emlékeit és személyiségét, nem menekül a múltjától és fogvatarójától, aki kegyetlen játékot űz vele.

A kisfilm álomszerű jeleneteken keresztül érzékelteti az emlékek és a személyiség kegyetlen körülmények közti elvesztését, ahol egy ponton túl már csak a túlélés a cél. A teaser a Sony Pictures Television Networks CE kreatív vezetője, Mihola Péter vezetésével készült Budapesten. A víz alatti jelenetekben valójában nem a halottnak hitt nyomozónőt alakító Stana Katic, hanem Európa bajnok bronzérmes búvárúszónőnk, Vancsura Anikó látható. Az éjszakai forgatás során a szobahőmérsékletű víz és a páratartalom ellenére csak rövid ideig lehetett neoprén ruha nélkül a vízben tartózkodni. A készítők a hollywood-i produkciókhoz hasonlóan rejtett utalásokat is elhelyeztek a kisfilmben.

Koncepció/Rendezés/Vágás: Mihola Péter
Producer: Tokay Péter
DOP: Hartung Dávid
Gyártásvezető: Tokay Anett
Búvár DOP: Sásdi Zsolt
Világítás: PBL
Styling: Hornyák István
Grafikai utómunka: Sárffi Soma, Szobota Viktor
Hangutómunka: Szentgáli György
Modell: Vancsura Anikó
Zene: Hard Beatings (The Houdinis)
Zenei producer: Takács Zoltán / Horváth Barnabás
A produkció a Sony Pictures Television Global Network, a PXL Pictures és az Avidio System Kft. utómunkacégek, valamint a SPTN CE kreatív osztályának közös projektje.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!