TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Indul a kézi-vb: Így készül a Sport TV

 2017. január 11.

Január 11. és 29. között rendezik a 25. férfi kézilabda-világbajnokságot. A tornáról a Sport TV 34 meccset közvetít élőben. Matuz Krisztián és Borsos Attila a helyszínről kommentálja a magyar válogatott mérkőzéseit, velük tart Ágai Kis András is, aki exkluzív riportokat készít Nagy Lászlóékkal.

Indul a kézi-vb: Így készül a Sport TV

2017 januárjában Franciaország ad otthont a 25. férfi kézilabda-világbajnokságnak, amelyre a magyar válogatott is kvalifikálta magát Szerbia kétszeri legyőzésével. Nemzeti csapatunk az Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes Németországgal, az Eb-harmadik Horvátországgal, Chilével, Fehéroroszországgal és Szaúd-Arábiával szerepel egy hatosban, a csoportmeccseket Rouenben vívja.

A mieink számára pénteken indul el a dömping, és az első két napon rögtön a két legnehezebb csoportellenféllel, Németországgal és Horvátországgal játszunk. A Sport TV stábja a vb során végigkíséri a magyar csapatot, Matuz Krisztián és Borsos Attila Franciaországból kommentálja a magyar érdekeltségű meccseket, Ágai Kis András pedig exkluzív helyszíni riportokat készít. A Sport TV a magyar válogatott mérkőzései előtt 45 perces felvezető műsorral készül.

A vb-n a magyar válogatott mellett több csapatban is láthatjuk majd a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged játékosait, és persze pályára lépnek a kézilabda legnagyobb sztárjai. A nyitó meccsen rögtön a házigazda és vb-címvédő franciák kezdenek a szegedi közönség egyik kedvencét, Thiagus Petrust soraiban tudó brazilokkal. A finálét január 29-én rendezik Párizsban. A Sport1 és a Sport2 34 mérkőzést közvetít élőben a tornáról, Matuz Krisztián mellett Méhes Gábor és Petur András kommentálja az eseményeket.

25. férfi kézilabda-világbajnokság: Január 11-től a Sport TV műsorán

Nyitómérkőzés: 
Franciaország – Brazília, január 11. 20:15, Sport1, élő (Kommentátor: Petur András)
A magyar válogatott csoportmeccsei:
Magyarország - Németország, január 13. 17:00, Sport1, élő (Kommentátor: Matuz Krisztián és Borsos Attila)
Magyarország - Horvátország, január 14. 20:00, Sport1, élő (Kommentátor: Matuz Krisztián és Borsos Attila)
Magyarország - Chile, január 16. 17:00, Sport1, élő (Kommentátor: Matuz Krisztián és Borsos Attila)
Magyarország – Szaúd-Arábia, január 18. 13:15, Sport1, élő (Kommentátor: Matuz Krisztián és Borsos Attila)
Magyarország - Fehéroroszország, január 20. 20:00, Sport1, élő (Kommentátor: Matuz Krisztián és Borsos Attila)

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!