TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jekyll és Hyde borzolja a kedélyeket májustól a FilmBox Premiumon

 2016. április 20.

A FilmBox csatornáin olyan sorozatokat nézhetünk hétről-hétre, amelyek egyedülállóan csak a FilmBox kínálatában szerepelnek magyar szinkronnal. A Texas felemelkedése februári, valamint a Bűnök és előítéletek márciusi debütálása után ismét új sorozattal bővül a sor. Május 17.-től követhetjük nyomon a Jekyll és Hyde történetet, amit Magyarországon először a FilmBox Premium tűz műsorra.

Jekyll és Hyde borzolja a kedélyeket májustól a FilmBox Premiumon

Az 1930-as évek Londonjában játszódik a Jekyll és Hyde c. sorozat, melynek címszerepében Tom Batemant (Da Vinci démonjai) láthatjuk. A 10 részes dráma Robert Jekyllről, Dr. Henry Jekyll unokájáról szól, aki örökölte nagyapja kettős személyiségét. A fiatal orvos azon dolgozik, hogy felfedezze valódi énjét, megismerje családja történetét és megfejtse az őt sújtó átok mivoltát. Jekyll ugyanis minden olyan pillanatban átváltozik Hyde-dá, amikor extrém düh vagy stressz éri, illetve ha a saját vagy mások élete veszélybe kerül. Míg Jekyll egy érzékeny, naiv, erkölcsös és értelmiségi fiatalember, addig Hyde épp az ellenkezője. Egy szuperképességekkel, átütő erővel és gyorsasággal rendelkező hős, aki sebezhetetlen, magabiztos és minden kockázatot vállal. Epizódról epizódra nyomon követhetjük, ahogy Jekyll megküzd Hyde sötét személyiségével és igyekszik kontrollálni szuperhős énjét.

Tom Bateman mellett Richard E. Grant (Downton Abbey) és Natalie Gumede (Coronation Street) is főszerepet játszik a Jekyll és Hyde-ban, de feltűnik a sorozatban a Trónok harcából ismert Donald Sumpter (Garson) és Enzo Cilenti (Captain Dance) is. A főszereplők hangja is ismerős lehet majd a magyar nézőknek: a Jászai Mari-díjas színművész, Barbinek Péter hangján Garson, míg a Jóbarátok Joey-jaként ismert Holl Nándorén Captain Dance karaktere szólal majd meg. Amíg az ismert sorozatszínésznő, Sallai Nóra a Jekyll&Hyde női főszereplőjének, Lily Clarke-nak kölcsönzi hangját, addig Sir Roger Bulstrode-t Lux Ádám, a címszereplőt pedig Horváth Illés szólaltatja meg. A szinkront Sárközi Anita rendezésében a LaborFilm Szinkronstúdió készítette.

A sorozat készítői több karakter megalkotása során is használták a CGI (Computer-Generated Imagery) technikát, amely 3D-s számítógépes grafikát hoz létre. Ezt az eljárást alkalmazták többek között Jekyll Hyde-dá való átváltozása során, de a különböző szörnyeket is így alkották meg.

A csatorna új sorozata május 17-én debütál a FilmBox Premiumon. Jekyll és Hyde történetét ezután kedd esténként, 21 órától követhetjük nyomon dupla résszel.

A FilmBox Premium TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMBOXPREMIUM

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!