TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Június 29-én startol a Preacher 2. évada

 2017. június 27.

A kibővített, 13 részes folytatás dupla résszel indul, 23 óra 45 perckor. Műfajteremtő, izgalmas utazásban lesz részük ismét az AMC nézőinek Magyarországon. Erre garancia a sorozat kulcskaraktere, egy texasi kisváros plébánosa, Jesse Custer (Dominic Cooper), a bevállalós ex-barátnő, Tulip (akit az Oscar-jelölt Ruth Negga alakít) és a Cassidy nevű ír vámpír (Joseph Gilgun), akik mindennapinak nem nevezhető útjukon Istent keresik, közben Poklot és Mennyet is bejárnak.

Június 29-én startol a Preacher 2. évada

A Preacher a filmkritikusok egyik kedvenc sorozata, amelyet a teljes nézői élmény kedvéért ezúttal eredeti nyelven, felirattal vetít az AMC. Így az USA déli államainak fűtött hangulata nem csupán látványban, de hangban is visszaköszön majd. A főszereplők közül ketten, Dominic Cooper és Ruth Negga ugyanis texasi akcentussal beszélnek. Külön érdekesség, hogy ezt mindketten a forgatás kedvéért tanulták meg, hiszen Cooper angol, Negga pedig Londonban élő etióp-ír származású színész. Újabb csavar, hogy az egyetlen nem amerikai karakter Cassidy figurája, aki szerepe szerint ír – az őt megformáló Joseph Gilgun tanult ír akcentussal beszél, hiszen ő is angol.

A sorozatot alkotókként Seth Rogen, Evan Goldberg és a “Breaking Bad”-del világhírűvé vált Sam Catlin jegyzik.

A Preacher új évadához a kulcsszereplő Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti és Graham McTavish mellé új szereplőként csatlakozik Noah Taylor (“Trónok harca”), Pip Torrens (“Star Wars: Az ébredő Erő”), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (“13 Reasons Why,” “Awkward”) és Ronald Guttman (“Mad Men”).

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/amc

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!