TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Karácsonyi készülődés Jamie-vel

 2016. december 20.

Jamie Oliver különleges karácsonyi műsora kötelező program a gasztrorajongók és azok számára is, akik idén különleges, mégsem túl bonyolult menüt szeretnének az ünnepi asztalra tenni. Ezekben a napokban akad a legtöbb „főznivaló”, így elkél a segítség. Jamie ajándéka az, hogy megmutatja, milyen könnyű is lehet a készülődés. A Karácsonyi készülődés Jamie-vel című műsorban a brit sztárséf meggyőző és a konyhai rutinba könnyedén beépíthető tippeket, trükköket és fortélyokat szolgál fel a nézőknek az ízlelőbimbókat kényeztető és stresszmentes karácsony jegyében.

Karácsonyi készülődés Jamie-vel

Ha megfogadjuk tanácsait, idén nem elázott, kiszáradt vagy éppen túlsült lesz a pulyka – hanem tökéletes. Ehhez pedig a különleges, olaszos töltelék illik, amit nem mással, mint jó barátjával, Gennaro Contaldoval készít el. Az olasz sztárséf elárulja, a töltelék extra hozzávalója mindig valami édes legyen: mazsola vagy éppen aszalt sárgabarack.

Jamie Oliver előszeretettel kínál sajtkülönlegességeket is karácsonyra. Sajtkereskedő-és szakértő barátja, Jason Hinds segítségével bemutatja, hogyan kínálhatjuk stílusosan, látványosan a sajtokat. A tálat almával, körtével, fügével teszik gazdagabbá. Megmutatják, hogyan fogyaszthatjuk mézzel, kávéval, sőt, tortával is az egyes sajtokat.

Jamie az italokról sem feledkezik meg. Kiderül, milyen remek, mégis egyszerű ünnepi koktélokat keverhetünk otthon vodkából, friss mandarinból és gránátalmából.

A Karácsonyi készülődés Jamie-vel című műsor december 20-án 20 óra 30 perckor látható a TV Paprikán.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!