TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Kékvérűekről szóló gyilkosságsorozattal erősít augusztustól a Viasat History

 2017. július 25.

A Királygyilkosságok titkai egy olyan világot mutat meg nekünk, amelyben első pillantásra minden a gazdagságról, a bűbájos külsőségekről és a hatalomról szól. De a sötét színfalak mögött megbújik az ármány, a politika… és a gyilkosságok is. A sorozat egyes epizódjai a történelem leghírhedtebb merényleteit mutatják be, melyek orosz, német, kenyai és brit királyi famíliákban történtek.

Kékvérűekről szóló gyilkosságsorozattal erősít augusztustól a Viasat History

Két sokak által kedvelt témát egyesít a Viasat History augusztusban induló új szériája: a királyi családok belső életét és titokzatos gyilkosságokról szóló történeteket most egy műsorban ismerhetnek meg a nézők. Hogy mi az igazság Kent hercegének repülőbalesetét illetően? Vagy V. György halálos hörghurutjával és a Romanovok mészárlásával kapcsolatban? Mi történhetett a kenyai Boldogvölgyben, az arisztokrata elit hedonisztikus menedékében a II. világháború ideje alatt, ahol az alkalmi szex, a kábítószer és a dorbézolás mindennaposnak számított? Miért övezi még mindig talány az őrült bajor király, II. Lajos halálát? Hogyan függ össze Albert Viktor brit királyi herceg és Hasfelmetsző Jack neve? Titkok, melyek megoldásra várnak.

A legkomolyabb szakmai tudással rendelkező történészek, patológusok, törvényszéki tudósok és modern nyomozók vetik össze a bizonyítékokat, vizsgálják meg a tényeket és gondolják végig az egyes gyilkosságok valószínűségét és okait, segítségül hívva a legmodernebb CGI eszközöket és rekonstrukciós technikákat, hogy a nézők megismerhessék a legfrissebb kutatásokat és elméleteket.

A korhű környezetben felvett képsorok informatív és egyben szórakoztató módon ábrázolják a leghátborzongatóbb eseteket. A hatrészes sorozat olyan ügyekre világít rá, melyek sok elméletet generáltak, leginkább mert történetük főhősei maguk is színes vagy ellentmondásos személyek voltak. Sőt mi több: a sorozat bizonyos epizódjaiban arra is fény derül, hogy egy-egy esemény milyen meghatározó hatással tudott bírni a történelem menetére.

Az első adás időpontja: 2017. július 27. 21:00
Királygyilkosságok titkai - 1. évad: A Romanovok rejtélye

A Viasat History TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASATHISTORY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!