TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ma este érkezik a Rosewood a Cool-ra

 2016. február 22.

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak mától a nézők, ugyanis 19.15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja.

Ma este érkezik a Rosewood a Cool-ra

A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, az ország legnézettebb kábelcsatornáján debütált például óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cool

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!