TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Magyar származású kutyatréner hódítja meg a nézők szívét a Viasat Nature-ön

 2017. augusztus 07.

Kellemetlen helyzetek a parkban? Szétrágott cipők az előszobában? Feltúrt virágágyások és a bosszankodó szomszéd a kerítés másik oldalán? A Floridában élő, magyar származású szakember, Feigel Tibor számára nincs lehetetlen.

Magyar származású kutyatréner hódítja meg a nézők szívét a Viasat Nature-ön

Agresszív, félénk, megrögzött vagy irányíthatatlan kutyák százait segíti egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet eléréséhez a most induló Kutyatörténetek: Tibor a megmentő című televíziós sorozat főhőse. A legextrémebb esetekkel találkozik nap mint nap és missziójának különlegessége, hogy a gazdis kutyákon túl helyi állatmenhelyek kutyáival is együtt dolgozik. A célja minden esetben ugyanaz: a boldog kétlábú-négylábú kapcsolat kiépítése.

Az ebek rehabilitálása mellett Tibornak különösen fontos szempont volt, hogy egy olyan műsorban szerepelhessen, amelyből az emberek tanulhatnak. A szívhez szóló show tehát edukációs célokat is szolgál, így hasznos lehet azoknak is, akik nem következetes viselkedésükkel maguk is hozzájárultak kutyáik nevelhetetlenségéhez.

Az epizódok -felépítésüket tekintve- három részből állnak: a műsor első harmadában megismerhetjük Tibor privát ügyfeleit, ezt követően nevelési tippeket és trükköket kapunk, a rész végén pedig egy Hamupipőke-sztoriba csöppenünk, ahol egy zabolázatlan bolhazsákból varázsol hercegnőt vagy királyfit a kutyaguru.

A varázslatban egyébként nem hisz a tréner, a kitartó és következetes hozzáállásban viszont annál inkább. Karrierjét is ez jellemzi: az Amerikába vándorolt Tibor kezdetben csak az állatok iránt érzett szeretete és befolyó mellékjövedelem miatt fogott kutyasétáltatásba, de a kliensei egyfajta „Dr. Dolittle-ként” tekintettek rá. Ezen felbuzdulva különböző szemináriumokon és szakavatott trénerek vezette képzéseken vett részt, mára pedig Zen K-9 nevű központ vezetője. Munkájának elismeréseképpen 2016-ban a floridai Animal Control Association kitüntetését vehette át.

Az első adás időpontja: 2017. augusztus 9. (szerda), 19.10, Viasat Nature

A Viasat Nature TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASATNATURE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!