TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Napi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófi

 2015. december 28.

Hétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők.

Napi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófi

Az RTL Klubon már januárban vadonatúj műsort láthatnak a nézők. A Story Extra minden hétköznap 17.30-tól jelentkezik Szabó Zsófival és a legfrissebb sztárhírekkel. A nemzetközi trendeket követve a késő délutáni műsorsávban a szórakoztató-sztármagazin után hírműsor (Híradó) és infotainment (Fókusz) magazin látható majd 2016-tól a piacvezető kereskedelmi csatornán. Az RTL Klubon egyébként nem volt még olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthattak volna a nézők.

„Régóta vártam erre a feladatra és nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy minden hétköznap képernyőn lehetek. Teljesen testhezállónak érzem ezt a feladatot, hiszen számtalan sztárral találkozom a munkám során, érdekel a divat, a mindennapok pezsgése, így a lifestyle műsorok is közel állnak hozzám. Remélem, hogy a Gyertek át szombat este! és a Válótársak sikere után az új magazinműsorunkat is szeretni fogják a nézők.” – mondta el Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!