TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Október 24-én érkezik a The Walking Dead 7. évada

 2016. július 26.

A FOX, a világ vezető szórakoztató csatornája bejelentette a The Walking Dead 7. évadának nemzetközi premieridőpontját. A sorozat új évada október 24-én hétfőn indul a világ 125 országában – kizárólag a FOX csatornán, ahol kevesebb, mint 24 órával az amerikai vetítés után lesz látható.

Október 24-én érkezik a The Walking Dead  7. évada

A világpremierhez Magyarország is csatlakozik, így a 7. évad 1. epizódja hazánkban 2016. október 24-én 22 órakor debütál, és a további epizódok is az amerikai vetítéshez igazodnak majd.

A The Walking Dead az egyik legnépszerűbb drámai sorozat világszerte, melyet nézők milliói követnek figyelemmel. A műsor hatodik évadának nézettsége nemzetközi szinten is kiemelkedő volt: a globális nézettség 37%-kal nőtt az előző évadhoz képest, így a The Walking Dead világszinten a FOX első számú sorozata lett.

A FOX stratégiája, hogy kiemelt sorozatait minden országban egyszerre mutatja be, így a The Walking Dead legújabb epizódjai is szinte azonnal megérkeznek hazánkba. A sorozat nemzetközi sugárzási jogait továbbra is kizárólagosan a FOX Networks Group birtokolja.

A korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is 16 epizód kerül majd sugárzásra két részletben: az első nyolc epizódot októbertől láthatják a nézők, a következő nyolc rész pedig egy kisebb szünet után, 2017 februárjában érkezik.

A The Walking Dead korábbi részei is folyamatosan láthatóak a FOX műsorán, így októberig felzárkózhatnak azok, akik eddig nem követték nyomon a sorozatot.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!