TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sean Bean újra nyomoz – Februárban jön a Legends második évada

 2016. január 13.

Gondolt már arra, hogy mihez kezdene akkor, ha olyan bűncselekmény miatt üldöznék, amit el sem követett? Martin Odum volt FBI ügynökkel ez történik a Legends – Beépülve sorozat második évadában. Amellett, hogy gyilkossággal vádolják, a férfi helyzetét nehezíti, hogy minden emlékét elveszítette korábbi életéről, ezért most kétségbeesetten próbálja feltárni a múltját, reménykedve abban, hogy az új információk tisztázhatják a nevét.

Sean Bean újra nyomoz – Februárban jön a Legends második évada

Az egykori ügynök beépített küldetései során számos szerepet felvett, majd egy sérülés miatt emlékeit vesztette, ezért nem tudja, ki is ő valójában. Martin Odum, az FBI ügynöke? Vagy John Cameron sérült iraki veterán? Netán Dmitry Petrovich orosz gengszter? Talán egyikük sem. Míg a válaszokat keresi, bejárja egész Európát, és ráébred, hogy múltja sötét és erőszakos titkokat tartogat, melyeket talán jobb lett volna nem megbolygatni.

A Legends – Beépülve második, egyben utolsó évadában több meglepő fordulat várja a nézőket, a sorozatot teljesen újragondolták, és számos új mellékszereplő is felbukkan. A főszereplő Sean Bean, aki többek között A Gyűrűk Ura – A gyűrű szövetsége, a Trója, A nemzet aranya, A sziget és a Mentőexpedíció című filmekből is ismert. Az izgalmas sorozat Robert Littell azonos című, díjnyertes kémregénye alapján készült.

A Legends – Beépülve második évadát február 4-től csütörtökönként 21 órakor láthatják a nézők a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!