TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sikeres kampánnyal és kiemelkedő nézettséggel tért vissza a The Walking Dead

 2016. február 17.

Hétfőn este a magyar FOX csatornán is folytatódott a The Walking Dead sorozat 6. évada. A műsorhoz fűződő véradó kampány, és az epizód nézettsége is kiemelkedő eredményeket hozott.

Sikeres kampánnyal és kiemelkedő nézettséggel tért vissza a The Walking Dead

Ahogy a nézők már megszokhatták, a világ egyik legnépszerűbb drámai sorozatának új epizódjai az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar FOX csatornán is bemutatásra kerülnek.

A hatodik évad második felének premierepizódját február 15-én, hétfőn este megszakítások és reklámszünetek nélkül tűzte műsorára a csatorna. Az epizód kiemelkedő nézettséget hozott: a hétfő esti premier közönségének egy percre jutó átlagos száma +624%-al haladta meg a csatorna főműsoridejének elmúlt 6 heti átlagát (AMR). Ezzel az eredménnyel a magyarországi FOX csatorna főműsoridejének legnézettebb adása volt ez a premier.

A műsor idősávjában a FOX a 10. helyet szerezte meg a magyar tévés nézettségi mezőnyben, megelőzve ezzel számos jelentős, nagyobb lefedettségű csatornát, mint például az M1, RTL II, Story4, AMC, Paramount, Universal Channel, vagy a Fem3. A sorozat rajongói kitartóak voltak: a premier azonnali ismétlése is egyedülálló eredményt hozott, hisz a fenti paraméterek szerint +456%-os nézettséget produkált.

A FOX marketing kampánya is sikeres volt a The Walking Dead kultsorozat folytatása kapcsán. Az online és outdoor megjelenések mellett a csatorna a Telekommal közösen véradó kampányt is indított: Blood Store-okat nyitottak az Árkád bevásárlóközpontban, a KÖKI Terminálon, a Telekom pedig az eseménysorozathoz kapcsolódóan a saját székházában is szervezett véradást a munkavállalóknak. A budapesti helyszíneken az eddigi három nap alatt közel 500 fő jelent meg a véradáson. A nyilvános helyszíneken a korábbiakhoz képest most 50%-kal magasabb volt az új véradók aránya. Az eseményhez kapcsolódó The Walking Dead kvízjátékon pedig eddig több mint 1500 fő vett részt.

A rendezvénysorozat még a héten folytatódik, utolsó állomása az Árkád Szeged bevásárlóközpontban lesz csütörtökön és pénteken, ahol febr. 19-én, 13-18 óráig lehet majd vért adni.

A The Walking Dead sorozat új részei hétfőnként 22 órakor láthatóak a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!