TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sztárok viadala, nagy meccsek a vadonban

 2016. június 03.

Bear Grylls ismert embereket kalauzol a dél-afrikai vadonba, ahol a szereplőknek tizenkét napot kell túlélniük. A napok során pszichológiai és fizikai határaikat feszegetik, hogy megtudják, ki az, aki olyan hősies, hogy Bear igazi sztártúlélője lehessen. Aki az esti foci mérkőzések előtt valódi izgalmakra vágyik a Discovery Channel műsorán este 20:00 órától szurkolhat a sztártúlélőknek.

Sztárok viadala, nagy meccsek a vadonban

A Bear Grylls: Sztártúlélő születik című sorozatban olyan ismert szereplők küzdenek meg a vadon viszontagságaival, mint Samantha Barks, A nyomorultak című film színésznője, Michelle Collins, a Coronation Street című brit sorozat hősnője, Jason Gardiner koreográfus, Chelsee Healey, a Casuality című sorozat színésznője, Neil Morrissey, a Grantchester című sorozatból, az angol ex-futballista és edző, Stuart Pearce, és az angol női futballválogatott és az Arsenal csapat játékosa, Alex Scott. Vajon melyik szakma képviselői kerülnek ki győztesen az életveszélyes kihívásokból?

„Ez az egyik legkeményebb műsor, amit valaha csináltam – az indulástól kezdve nem volt semmi lazítás a hírességeknek, együtt kellett dolgozniuk és mélyebbre ásniuk önmagunkban, mint azt elképzelték. De ez a valóság, amivel az igazi túlélők szembe néznek: áss mélyre vagy meghalsz” – mondta Bear.

A felfedező csapat még több félelmetes kihívással szembesül, mint az eddigi sorozatokban: életveszélyes helyzetek szédítő sorozatán küzdik át magukat, veszélyes állatok támadnak rájuk, miközben a hegyeken túl egészen a partokig utaznak. Mindezt folyamatosan változó időjárási körülmények között – a durva afrikai naptól kezdve a szakadó esőn át a dermesztően hideg éjszakákig, ez a küldetés a legkeményebb, amit Bear valaha is felállított híres túlélő újoncoknak.

A kezdők éhséggel és alvásmegvonással küzdenek, valamint olyan feladatokat kell megoldaniuk, melyek a vadonban való túlélési és alkalmazkodási képességeiket tesztelik. Szó szerint kiragadják őket a komfortzónájukból és túlélő üzemmódba kényszerülnek már az indulásnál is, amikor az őket szállító helikopter a különleges erők technikáját alkalmazta, és egy lelógatott kötélen kellett megközelíteniük a verseny helyszínét.

„A hírességek talán hozzászoktak a szerepléshez – legyen szó színpadról, tévéről vagy a sportarénáról, de kint a hegyekben kevés hely volt az egójuk számára. Keményen kellett dolgozniuk és szembenézniük a félelmeikkel minden nap. Néhányuknak az egész nagyon nehéz volt, fizikailag, mentálisan és érzelmileg is próbára tette őket. A legutolsó epizódban már csak hárman maradtak, mind kiváló képességű egyének, de a végén egy hihetetlen sztárt választottam győztesnek, azt, akiről úgy véltem, a legfényesebben ragyogott.”

Bear állította össze a hírességek napi küldetéseit, amelyeket az expedíció vezető Meg Hine és a volt kommandós Scott Heffield éber útmutatása alatt kell sora teljesíteniük. Mindegyik epizód végén Bear hazaküldi azt, aki a legkevésbé mutatta egy túlélő tulajdonságait: a pozitivitást, a találékonyságot, a bátorságot és a határozottságot. Végül az utolsó részben Bear kiválasztja a végső sztártúlélőt.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!