TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tudjon meg többet Einstein életéről

 2017. április 20.

A 20. század egyik legnagyobb tudósáról, Albert Einsteinről készített sorozatot a NatGeo.

Tudjon meg többet Einstein életéről

A műsorhoz kapcsolódóan a tévécsatorna kiállítást nyitott Budapesten, amely április végéig megtekinthető.

Miért tartotta családja bambának kiskorában Einsteint? Milyen szakmát választott volna, ha nem fizikus lesz? Miért nem viselt soha zoknit? Miként próbálta felvidítani kedélybeteg papagáját? Hogyan vélekedett Istenről? Miért keverték pletykába a titkárnőjével? Többek között ezekre is választ kaphatnak azok, akik ellátogatnak április 18-30. között az Allee Bevásárlóközpontba a NatGeo Géniusz-kiállítására, ahol Einstein életéről tudhatnak meg érdekességeket. A látogatók a helyszínen különböző aktivitásokban is részt vehetnek: egy krétafalra írhatnak fel egyenleteket, fotózkodhatnak, valamint kvízjátékban is tesztelhetik tudásukat, melynek fődíja egy svájci utazás, egybekötve egy látogatással a CERN-be.

A kiállítás a National Geographic új, Géniusz című műsorához kapcsolódik, amely a csatorna első, forgatókönyv alapján készült életrajzi sorozata. A világhírű alkotópáros, Ron Howard és Brian Grazer által készített műsor Einstein életének valamennyi fontos szakaszát nyomon követi, az ötletekben gazdag, lázadó fiataltól az ünnepelt zseniig. A főszerepben az Oscar-díjas Geoffrey Rush látható.

A műsorhoz egy rendhagyó honlap is készült: a genius.natgeotv.com/hu oldalon „Einstein házába” léphetünk be, ahol a szobák 360 fokos grafikákon jelennek meg, és az egyes berendezési tárgyakra kattintva videókat, képeket, érdekes információkat találunk.

A Géniusz sorozat április 23-tól vasárnaponként látható a National Geographic csatornán. A műsorhoz kapcsolódó kiállítás április 18-30. között tekinthető meg az Allee Bevásárlóközpontban a mozinál.

A National Geographic Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!