TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vadonatúj évaddal tér vissza a Showder Klub az RTLII-re

 2017. március 16.

Március 27-én vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái. Aranyosi Péter, Dombóvári István, Dumaswing Kovács András Péter, Illés Ferenc, Janklovics Péter és a Szomszédnéni produkciós Iroda mellett ráadásul a Showder Klub újoncai és ifjú titánjai is feltűnnek majd a tavaszi évadban.

Vadonatúj évaddal tér vissza a Showder Klub az RTLII-re

Március 27-től, hétfőnként 22 órától vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái. A tavaszi évadban ráadásul három különkiadással is találkozhatnak majd a nézők. A Showder Klub bemutatja elnevezésű adásokban önálló, egész estés produkciókkal mutatkozik majd be a Szomszédnéni produkciós Iroda, Aranyosi Péter, Dombóvári István és a Dumaswing Kovács András Péterrel, Illés Ferenccel és Janklovics Péterrel.

A tavaszi szezonban továbbá ismét bizonyítanak majd az újoncok is: Ráskó Eszter, Musimbe Dávid Dennis, Al Gharati Magyedé. De feltűnnek olyan ifjú titánok is, mint Elek Péter és Szabó Balázs Máté, akik megpróbálnak Kiss Ádám babérjaira törni.

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!