TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Visszatér a kilencvenes évek szívtiprója

 2016. október 25.

Ki ne emlékezne a Beverly Hills 90210 sorozatra, amely a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb, tíz évadot megélt szériája volt. Az egyik főszereplőt, a jóképű Brendont alakító Jason Priestley egykor nők millióinak szívét dobogtatta meg. A sármos színész most új műsorral tér vissza a képernyőkre: az Éber szemek című sorozatban magánnyomozót alakít.

Visszatér a kilencvenes évek szívtiprója

A sztár Matt Shade egykori hokijátékost játssza, akinek élete teljes fordulatot vesz, miután eldönti, hogy szakmát vált és csatlakozik egy fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everetthez (Cindy Sampson). Ketten furcsa párost alkotnak és sokszor még egymással is megküzdenek, de a céljuk ugyanaz: a rendőrség előtt egy lépéssel járva felderíteni a rejtélyes bűnügyeket. Miközben Matt új munkája során kénytelen átgondolni, kivé vált, és ki is akar lenni valójában, a nyomozópáros előtt a luxuséttermek, a hip-hop zene, és a menő klubok világa is feltárul.

Az Éber szemek című sorozat október 28-tól péntekenként 21 órakor látható a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!