Az Egyesült Államokba zajló International Champions Cup (ICC) felkészülési tornán zajló Manchester United – Real Madrid találkozót a C8 csatorna közvetíti augusztus 2-án 22 órai kezdettel. Az ICC aznapi másik három összecsapása a Sport2-n lesz.
c8_large.jpg

Már az Egyesült Államokban tartózkodik Európa 8 sztárcsapata (AC Milan, Inter Milan, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Olympiakosz, Real Madrid, Roma), hogy összemérje erejét az International Champions Cupon (ICC). Az eddig lejátszott öt meccsen 17 gól született, és már büntetőpárbajt is vívtak. Az egyik leginkább várt, legpikánsabb ütközetet a csoportkörben a Manchester United és a Real Madrid vívja szombat este. Az első körben a spanyolok tizenegyesekkel kaptak ki az Intertől (1-1 - tizenegyesek 2-3), az angolok pedig gólokban gazdag mérkőzésen verték meg a Romát (3-2).

Bár a két csapat kerete még nem teljes, így is világsztárok lépnek majd pályára az Egyesült Államok egyik ikonikus sportkomplexumában, a Michigan Stadiumban. Bár Cristiano Ronaldo már csatlakozott a Királyi Gárda keretéhez, a játéka még kérdéses, de például Gareth Bale, Wayne Rooney és Juan Mata szinte biztosan pályára is lép. Azonban aminek manchesteri oldalon nagyon örülnek, a kispadon már az idei vb-n bronzérmet szerző mester, Louis van Gaal foglal helyet. A nagy érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a szervezők reményei szerint, ez az ütközet lesz minden idők legnézettebb labdarúgó-mérkőzése az Egyesült Államokban. Ehhez 101 799 jegynél kell többet eladniuk a közel 110 ezres arénába, ami állítólag nem lehetetlen küldetés.

A Manchester United – Real Madrid rangadót a Sport TV jóváhagyásával a C8 közvetíti 22 órától, a kommentátor Farkas Norbert lesz. Az ICC aznapi három további mérkőzése a Sport2 HD-n lesz, 19 órától Inter – Roma, 21 órától Olympiakosz – Manchester City, míg 00:15-től Liverpool – AC Milan, míg a miami finálét a Sport1 HD közvetíti augusztus 5-én hajnali 2 órai kezdettel.

Az ICC utolsó két játéknapjának menetrendje:
Internazionale – Roma: augusztus 2. szombat, 19.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Szaniszló Csaba
Olympiakosz - Manchester City: augusztus 2. szombat, 21.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Méhes Gábor
Manchester United – Real Madrid: augusztus 2. szombat, 22.00, C8 (élő); kommentátor: Farkas Norbert
Liverpool - Milan: augusztus 3. vasárnap, 00.15, Sport2 HD (élő); kommentátor: Kassai-Tóth Csaba
International Champions Cup, döntő: augusztus 5. kedd, 02.00, Sport1 HD (élő)

A C8 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/C8