TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Degrassi gimi a téli szünetben nyitja meg kapuit a Megamaxon

 2016. december 23.

A Degrassi gimi című sorozat egy csapat gimnazista humorral, félelmekkel és persze hatalmas drámákkal fűszerezett mindennapjaiba enged betekintést. A felnőtté válás útján a Degrassi gimiseket nem várt helyzetek, új élmények, és elképesztő kalandok várják. A Megamax a sorozat 10. évadával kapcsolódik be a történetbe, melynek premierje december 26-án lesz.

A Degrassi gimi a téli szünetben nyitja meg kapuit a Megamaxon

A Degrassi az új Szívtipró

A Degrassi gimisek izgalmas és kalandos úton haladnak együtt, és lassan megtanulják a leckéket – nem csak az iskolait, de azokat is, melyeket az élet gördít eléjük. A sorozatban a tinédzsereket leginkább foglalkoztató témák kerülnek terítékre. Milyen az első csók? Hogyan lehet túlélni az első szakítást? Miért lesznek olyan furák a szülők? De olyan komoly témákat sem kerülhetnek el, mint a terhesség, az erőszak vagy a homoszexualitás. A gimisek élete finoman szólva sem nem csak játék és mese: a tizedik évadban a videójáték-függőség, az alkoholfogyasztás árnyoldalai vagy épp a vallási különbségek okozta nézeteltérések és a rasszizmus is előtérbe kerül.

A Degrassi-univerzum

A Degrassi gimisek története 35 éves múltra tekint vissza. A Degrassit a kanadai televíziós producer, Linda Schuyler indította útnak 1979-ben, hogy aztán meghódítsa a világot. A torontói De Grassi utcában élő tinik életét bemutató műsor az óriási népszerűségnek köszönhetően hamarosan egy egész sorozat-univerzummá nőtte ki magát. A The Kids of Degrassi Street, a The Degrassi Junior High és a Degrassi High után a Megamax a Degrassi: The Next Generation-nel, azaz A Degrassi gimivel kapcsolódik be a gimisek mindennapjaiba. A szereplők közt feltűnik a kanadai származású hip-hop előadó, Drake is, aki a jómódú családból származó kosárlabda-játékost, Jimmy Brooks-ot alakítja.

A Degrassi gimi december 26-tól minden hétköznap este 20 óra 30 perckor látható a Megamaxon.

A Megamax TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/megamax

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!