TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A legjobb színházi közvetítések az M3 műsorán

 2016. június 13.

Június 13-tól új arculattal jelentkezik az M3 hétfő esti színházi sávja. A „Kis éji színház” műsoraiban minden hétfő este a magyar színházközvetítések legjavát láthatják a nézők.

A legjobb színházi közvetítések az M3 műsorán

Június 13-án 22:00-kor a Stuart Mária 1972-es előadásával nyit a „Kis éji színház”. A Both Béla által rendezett darab az angol történelem két jelentős alakját és kettejüknek a trón birtoklásáért vívott harcát idézi. Június 20-án 21:05-kor a Nemzeti Színház 1966-os Két nő közt előadása kerül terítékre, szintén Both Béla rendezésében. Marivaux régmúlt drámája ma is rendkívül szórakoztató a nagy magyar színészek szellemes előadásában. A XII. században játszódó vígjáték főszereplője a „lovag”, aki tulajdonképpen férfiruhába öltözött kíváncsi nő, aki külsejét leplezve akarja megismerni jövendőbelije valóságos jellemét.

Július 18-tól tíz héten át tíz színházi előadást vetít a csatorna Lengyel György rendezésében. Ezzel köszönti az M3 az idén 80 éves, 1936. május 18-án született híres színházi rendezőt, írót, egyetemi tanárt, színigazgatót. A sorozat utolsó darabja híres debreceni rendezése lesz, Az ember tragédiája, mely a Magyar Dráma Napját megelőző napokban kerül sugárzásra.

„Kis éji színház” – hétfő esténként az M3 műsorán.

Az M3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/M3

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!