TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Akcióval és izgalmakkal teli országos premierekkel kezdődik az év a VIASAT6-on és az AXN-en

 2021. január 25.

A Sony Pictures Television (SPT) két csatornája nemcsak kedvenc műsoraink folytatásait hozza el az új évben, de több vadonatúj – országos premierként érkező – sorozatot is tartogat nézői számára. A VIASAT6-on lesz látható a humorban és kalandokban gazdag A holnap legendái ötödik, valamint a sokak által kedvelt Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada, de februárban képernyőre kerül a közkedvelt brit autós műsor tengerentúli adaptációja, a Top Gear Amerika premier évada is. Mindeközben pedig az AXN sem hagyja cserben nézőit, ugyanis egy nem mindennapi angol drámasorozattal, a COBRA – A Válságstáb első évadával bővül a műsora.

Akcióval és izgalmakkal teli országos premierekkel kezdődik az év a VIASAT6-on és az AXN-en

A VIASAT6-on idén februárban is számos izgalmas műsor kerül képernyőre: január 26-án 23 órakor érkezik A holnap legendái ötödik évada, amelyben főhőseink hírességekké válnak, és ez teljesen elvonja figyelmüket a közeledő veszélyről: Astra Logue (Olivia Swann) kiszabadítja a Pokolból a történelem leghírhedtebb gazembereit, hogy átvegye az uralmat, és csak a Legendák állíthatják meg őket. A fantasy-k szerelmeseinek újdonságként érkezik február 10-én 23 órakor az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada, amelyben az Árnyvadászok ismét komoly fenyegetéssel néznek szembe, ugyanis egy nagy hatalommal bíró démon, Lilith (Anna Hopkins) ártatlanok életét keseríti meg egy titokzatos társ segítségével. Február 13-án délelőtt egy izgalmas autós magazinnal bővül a csatorna műsora, ugyanis jön a közkedvelt brit autós műsor tengerentúli adaptációja, a Top Gear Amerika első évada. Az országos premierben a házigazdák – a veterán film- és televíziós színész, William Fichtner, a világbajnok gyorsulási versenyző, Antron Brown és a népszerű brit autós újságíró, Tom “Wookie” Ford – nemcsak a legkülönlegesebb és legkorszerűbb járműveket mutatják be a nagyközönségnek, de az USA múltját és kultúráját meghatározó régebbi modellek világába is betekintést nyújtanak.

Nem kell sokat várnunk az AXN újdonságára sem, hiszen a COBRA – A Válságstáb premier évada február 5-én 21 órakor érkezik a csatornára. A drámasorozatban végigkövethetjük, hogyan reagál egy eddig soha nem látott természeti katasztrófára a brit kormány magasrangú vezetőkből álló COBRA válságcsapata, miközben a magánéletükben is összecsapnak a fejük felett a hullámok.

  • A holnap legendái ötödik évad országos premier: január 26-tól keddenként 23 órától a VIASAT6 műsorán!
  • Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évad országos premier: február 10-től szerdánként 23 órától a VIASAT6 műsorán!
  • Top Gear Amerika első évad országos premier: február 13-tól szombatonként 10 óra 50 perctől a VIASAT6 műsorán!
  • COBRA – A Válságstáb első évad országos premier: február 5-től péntekenként 21 órától az AXN műsorán!

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!