A Sport1 kedden kiemelt figyelmet szentel a Norvégia-Magyarország vb-negyeddöntőnek a kézilabda-világbajnokságon. A csatorna már 16:15-től a találkozóval foglalkozik, és reméli, hogy a vasárnap kiemelkedő nézettséget hozó, Dánia elleni nyolcaddöntő után újabb csodás magyar sikerről számolhat be.

undefined

Az olimpiai bajnok Dánia elleni bravúrt még csak időnk sem volt kiélvezni (aki lemaradt, a fontos pillanatokat itt elkaphatja: https://www.facebook.com/sport1tv/videos/10154968198922351/), máris itt az újabb feladat a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt: az ország kedvencei kedden 17 órától Norvégia ellen már az elődöntőbe jutásért lépnek pályára a világbajnokságon.

A Sport1 a vb korábbi szakaszához hasonlóan nagy erőket mozgósít a lehető legsikeresebb közvetítés érdekében. A csatorna a korábban kiadott műsortól eltérően már 16:15-kor elkezdi a mérkőzés felvezetését, a stúdióban Fazekas Erzsébet műsorvezető mellett két egykori válogatott játékos, Mocsai Tamás és Pásztor István lesz a szakértő. Albertville-ből a kommentátorállásból a Matuz Krisztián, Borsos Attila kettős jelentkezik, míg a helyszíni exkluzív anyagokat Ágai Kis András szállítja. A 17 órakor kezdődő mérkőzés után pedig a játékosok nyilatkozatai és elemzések következnek.

A válogatott egyre növekvő népszerűsége ugyanis bennünket, a Sport TV-t is kötelez. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a vasárnapi, Dánia elleni szenzációs sikerrel a Sport1 az élő közvetítés ideje alatt (15:55-17:33) a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében közel 10 százalékos közönségarányt ért el, amivel a legnézettebb csatorna volt a célcsoportban. Ugyanebben az időszakban a teljes lakosság körében több mint 280 ezer tartós nézője volt a Magyarország-Dánia mérkőzésnek.

Magyarország - Norvégia (vb-negyeddöntő), január 24., 16.15, Sport1 (élő);
kommentátor: Matuz Krisztián; szakkommentátor: Borsos Attila

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2