TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Az űrben folytatódnak a Nickelodeon mutáns teknőseinek kalandjai

 2016. május 14.

A New York utcáin és csatornáiban eltöltött kalandos évek után a Nickelodeon pizzarajongó hősei ezúttal az űrt veszik célba. A Tini Nindzsa Teknőcök a 4. évadban furcsa űrlényekkel és egy veszélyes mesterséges intelligenciával is felveszik a harcot, miközben szövetségesre is lelnek a sötét univerzumban. A világhírű animációs sorozat új részekkel folytatódik május 15-től a népszerű gyerekcsatornán.

Az űrben folytatódnak a Nickelodeon mutáns teknőseinek kalandjai

A Tini Nindzsa Teknőcök harminc éve töretlenül elvarázsolják a képregények és az animációs sorozatok rajongóit – hamarosan itt az újabb mozifilm, a Nickelodeonon pedig immár a 4. évaddal folytatódnak a mutáns teknőcök kalandjai. A pizza legnagyobb rajongóiról kevesen tudják, hogy bár többnyire utcai bandákkal és rosszfiúkkal harcoltak, az eredeti képregény egy bizarr epizódjában magával az ördöggel is megküzdöttek, és természetesen le is győzték. Ez persze már a múlté, de a New York-i csatornák és sikátorok után ismét komoly kihívások várnak Leonardora, Raffaellora, Donatellora és Michaelangelora, akiknek ezúttal az űrben kell farkasszemet nézniük jól ismert és vadonatúj ellenségeikkel is.

Splinter halála és a Föld pusztulása után a teknőcök Aprillel – akit eredetileg afroamerikainak rajzoltak és csak az 1980-as évektől ábrázolják fehér bőrű, szőke lányként -, Casey Jones-szal és egy új szövetségessel, Fugitoiddal próbálják megakadályozni a tragédiát, ezért a múltba utaznak, hogy az ellenségeik ne találhassák meg a fekete lyuk generátor hiányzó részeit. A csapat többek között Lord Dreggel is összetűzésbe keveredik, sőt egy jeges holdon is feladatok várnak rájuk, amikor lelövik az űrhajójukat. A bajok mellett szerencsére segítségük is akad egy hiperkockában rejtőző lény, Wyrm személyében, aki teljesíti három kívánságukat. A nyugalom azonban nem tart sokáig, mivel Lord Dregg fejvadászt küld a világ legmenőbb teknősei ellen, akik egy elhagyatott űrállomásra menekülnek kifújni magukat. Ott viszont újabb fenyegetéssel szembesülnek, méghozzá az állomás független mesterséges intelligencia rendszere, Overmind képében.

A sorozat új részei mellett, hamarosan érkezik az újabb, izgalmasnak ígérkező egész estés mozifilm is a Tini Nindzsa Teknőcök kalandjaival: a Nickelodeon ráadásul két nappal a hazai premier előtt, június 28-án mutatja be a várva várt filmet.

Akciódús kalandok és minden eddiginél több izgalom: Tini Nindzsa Teknőcök 4. évad május 15-től minden vasárnap 18:10-kor csak a Nickelodeonon

A Nickelodeon TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/NICKELODEON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!