TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bear a celebek tűréshatárát teszteli

 2017. március 13.

Bear Grylls ezúttal sem kíméli a legnagyobb celebeket sem, a Sztárok a vadonban új évadában többek között Courteney Cox, Shaquille O’Neal és Mel B is feltűnik. A sorozat izgalmasabbnál izgalmasabb szituációkba keveri a hírességeket, a túlélősztár, Bear Grylls pedig bebizonyítja, hogy azoknak is, akik a kényelemhez és a fényűzéshez vannak szokva, meghatározó élményt nyújt a vadon.

Bear a celebek tűréshatárát teszteli

Bear Grylls meghívására a sorozatban feltűnő hírességek arra vállalkoznak, hogy ismeretlen, sokszor viszontagságos terepen 48 órát töltenek el a híres túlélőbajnokkal. Minden részlet ismeretlen: Bear a világ bármely pontjára viheti őket, a kihívások során pedig rengeteg meglepetés vár rájuk. Sok sztárnak még a legnagyobb félelmével is szembe kell néznie ahhoz, hogy teljesítse a túrát.
Ezúttal sem fog unatkozni senki, mindenkire testreszabott élmény vár. Vannak, akik megtanulják, hogy hogyan jussanak élelemhez és ivóvízhez, amikor valóban az életük múlhat rajta és Bear azt is megmutatja, hogy hol érdemes meghúzódni éjszakára, ha éppen nagy szükség van egy biztonságos menedékre.

A kalandozások során megismerhetjük a sztárok személyes történetit és egyértelművé válik az is, hogy még az elsőre tökéletesnek tűnő életutak sem feltétlenül azok.

ÚJ ÉVAD MÁRCIUS 13-TÓL, HÉTFŐNKÉNT 21:00-KOR CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!