TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bőrdzsekis motoros vagány lett Kovács András Péterből

 2021. szeptember 23.

Összeszedte minden bátorságát Kovács András Péter és életében először egy óriási vasparipa nyergébe pattant! A stand-upos ugyanis országjáró körútja során megismerkedett tizenhárom motoros vagánnyal, akik ugyan elsőre kifejezetten marconának tűntek, ám végül hamar maguk közé fogadták őt. De hogyan is keveredett KAP a bőrdzsekisek bandájába? Ezt most ő maga árulja el!

Bőrdzsekis motoros vagány lett Kovács András Péterből

Nyakába vette az országot és ötnapos körútra indult Kovács András Péter. A KAP On the road forgatása során a humorista az Apróbetűs részek című önálló estjét mutatta be a nyár elején Kalocsán, Cegléden, Békéscsabán, Berettyóújfalun és Tiszakécskén, a bemelegítő embere pedig a Magyarország, szereplek! című stand-upos tehetségkutató közönségdíjas nagydumása, Szabó Balázs Máté volt.

Az utazás szinte minden, felejthetetlen pillanatát rögzítette a stáb: az előkészületeket, valamint a turnén átélt kalandokat hat epizódban, szeptember 24-től, péntekenként 20:30-tól a Comedy Central műsorán láthatják a nézők.

„Napi 16 órákat forgattunk, irgalmatlanul elfáradt mindenki, de nagyon családias volt a hangulat és összekovácsoltak minket a közösen megoldandó feladatok. Szabó Balázs Mátéval, aki szereplőként és forgatókönyvíróként is közreműködött, baráti kapcsolat van közöttünk, már-már ilyen apa-fiú szintű. A fellépések során a hallgatóságon látszódott, mennyire örülnek, hogy végre kimozdulhattak és egy légtérben nevethettek, tapsolhattak. Nekem is ez volt az első vidéki nekilódulásom, amit egyébként fél évig szerveztem és ez tartotta bennem a lelket a járvány alatt” – mesélte KAP.

A hazai stand-upos műfaj egyik legnépszerűbb figurája azt is elárulta, hogy az izgalom akkor hágott a tetőfokára, amikor életében először egy nagymotor nyergébe pattant.

„A forgatás során találkoztunk egy komplett motoros bandával, ami nagy élmény volt az egész stáb számára. A tizenhárom harleys ott dübörgött körülöttünk, első ránézésre olyan alakok, hogy a pontos időt nem mernéd megkérdezni tőlük, de közben szelídek voltak, mint a galambok. Életemben először próbáltam ki egy ilyen motort, korábban csak kisebbeket vezettem. Úgy ültem rajta, mint majom a köszörűkövön” – tette hozzá nevetve KAP, aki arra figyelmeztet, hogy bár a produkció egy szórakoztató, vicces dokumentumfilmszerű alkotásnak tűnik, de azt leszámítva, hogy jelentős turisztikai értéke is van, mégsem szabad szinte egy szavát sem elhinni, hiszen a látottak nem feltétlenül tükrözik a valóságot.

KAP On the road szeptember 24-től, péntekenként, 20:30-tól a Comedy Central műsorán!

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/COMEDY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!