TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Borzongással kezdődik az év: indul Az ördögűző a FOX műsorán!

 2017. január 03.

A kultikus film alapján készült sorozat az eredeti alkotáshoz hasonlóan rémisztő és emlékezetes pillanatokat ígér.

Borzongással kezdődik az év:  indul Az ördögűző a FOX műsorán!

Az 1973-ban bemutatott Az ördögűző című horrorfilmet minden idők legijesztőbb filmes alkotásai között tartják számon. Az Oscar-díjas film alapján készült sorozat sem fog csalódást okozni a nézőknek: hátborzongató jelenetek és meglepő fordulatok teszik izgalmassá a szériát.

Az ördögűző című sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a film, csak évtizedekkel később, amikor egy újabb gonosz érkezik a világra, és a Rance család mindennapjait teszi pokollá. A család egyik gyermeke küzd a démoni megszállottsággal, amitől két teljesen eltérő személyiségű pap, a fiatal, naív Tomas Ortega atya (Alfonso Herrera), valamint a nyers, kemény és ördögűzésben tapasztalt Marcus Keane atya (Ben Daniels) próbálja a lányt megszabadítani. Az elkeseredett küzdelemben ők válnak a család utolsó reményévé. Az ördögűzés során azonban a két pap váratlan nehézségekkel szembesül.

A sorozat visszautal az eredeti filmre, ugyanakkor nem annak történetét dolgozza fel. „Nem akartuk felülírni a filmet, sem annak sikerével visszaélni. Arra törekedtünk, hogy hangulatában hasonlót nyújtsunk, és szerintem egyes jeleneteiben a sorozat még talán rémisztőbb is lett. Amikor megkaptam a forgatókönyvet, többször azt gondoltam, „Úristen, ez szörnyen félelmetes lesz”. De ha ilyen műsort csinálunk, akkor ezeket be kell vállalni. Komolyan kell vegyük a műfajt” – nyilatkozta az Oscar- és Golden Globe-díjas Geena Davis, aki az édesanyát, Angela Rance-t alakítja.

Az ördögűző január 3-tól keddenként 22 órakor látható a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!