Brian Bushwood házakba tör be, álkulccsal gépkocsik ajtaját nyitja ki és trükkös fogadásokat köt a lovin, mégse viszi el a rendőr – ugyanis ő a házigazdája a National Geographic Channel HEKKELD MEG AZ ÉLETED! című sorozatának, melyben meghökkentő tanácsokat kapunk pénzünk és ingóságaink hatékonyabb védelmezéséhez.
hackingthesystem1.jpg

Brian Brushwood egy felettébb különös tevékenységgel töltötte az elmúlt 15 évét: megpróbálta elsajátítani a bűnözők gondolkodásmódját és legfontosabb trükkjeit, hogy megmutathassa számunkra a legjobb védekezési technikákat. Ön aggódva hagyja ott a lakását, amikor hosszabb időre elutazik? Nem szívesen parkol rossz hírű, gyengén megvilágított sikátorokban? Attól tart, hogy egy hekker egy szép napon leemeli a pénzét a bankszámlájáról? Nézze meg a sorozatot, és Brian segítségével szabaduljon meg örökre félelmeitől!

Brian Bushwood – bár tolvajokkal és módszereikkel foglalkozik – egyáltalán nem lopta a napot az utóbbi időben: “Bizarre Magic” címen immár egy évtizede saját show-ja van; kétszer is sztárvendég volt a “Tonight Show with Jay Leno” című beszélgetős műsorban; s “Scam School” címen népszerű videókat oszt meg az Interneten. Ez a kisfilmsorozat olyannyira sikeres, hogy az iTunes az év “top video podcast”-jának választotta meg 2008-ben és 2009-ben, s Briant ma már csak „az Internet bajkeverőjeként” nevezik rajongói.

Első epizód: 2015. április 9-én, csütörtökön este 9-kor – National Geographic Channel

A NatGeo TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/nationalgeographic