TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Eddie Murphy, Queen Latifah és Gérard Depardieu kalandos utazásokra csábít

 2021. január 29.

Bár a nagy utazások 2021-ben még előttünk állnak, a Paramount Network emlékezteti nézőit, hogy a bezártság csak ideiglenes, és fontos észben tartani, miért lesz érdemes útra kelni, amint rendeződnek az állapotok. Jelenleg bezárkózva, nagyrészt otthon kell megtalálnunk mindazt, ami boldogságot okozhat a számunkra, és mosolyt csalhat arcunkra. Mi más maradhat, ha nem egy-egy remek, nagyszerű kikapcsolódást ígérő film – méghozzá olyan sztárok, mint Barbra Streisand, Queen Latifah, Eddie Murphy, vagy éppen Gérard Depardieu főszereplésével.

Eddie Murphy, Queen Latifah és Gérard Depardieu kalandos utazásokra csábít

A Paramount Networkon ezen a hétvégén, és jövő vasárnap olyan kalandos vagy épp romantikus vígjátékok kerülnek a képernyőre, amelyekben a néző bár egyelőre csupán képzeletben, de egy-egy fantasztikus utazáson vehet részt, s amikben a főszereplők gyakorta kerülnek kínos, ellenben annál szórakoztatóbb szituációkba.

A Szekatúrában a vicces helyzeteket a két teljesen különböző személyiséggel megáldott anya-fia főszereplőpáros generálja. A Seth Rogen által alakított Andy hosszú útra indul új találmányának értékesítése céljából, ehhez nyolc nap alatt háromezer mérföldet szükséges teljesítenie. Korántsem unalmas útitársat választ magának, hiszen hirtelen felindulásból egyedülálló édesanyját (Barbra Streisand) hívja magával, aki kapva kap az alkalmon, hogy újra egy szem fiacskájával lehessen.

Amikor a zamundai herceg New Yorkba indul szerelmet keresni, nem sejti, hogy az addig tündérmesébe illő életét le kell cserélnie a zord valóságra. John Landis ’80-as években bemutatott vígjátéka, az Amerikába jöttem nemcsak frappáns jeleneteiről ismert; legendás maszkmesteri teljesítményével ez az első olyan alkotás, amelyben a főszereplő, Eddie Murphy későbbi specialitása, a minél több szereplő alakítása is egyaránt megjelenik. A mozikban márciusban debütáló második rész előtt ez a lehetőség tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy felidézzük, milyen volt az első túra a Nagy Almában.

Az utolsó vakációban a Queen Latifah által megformált főhős, Georgia Byrd mindaddig kockázat nélkül és biztonságban, a hétköznapi rutinjainak megfelelően tölti a mindennapjait, mígnem egy ártatlannak tűnő orvosi látogatásnál kiderül, hogy halálos beteg. A sokkoló hír hallatára elhatározza, hogy felmond a főnökénél, és megtakarításaival egészen Karlovy Vary-i egyik luxushotelébe repül, ahol minden olyat megtehet, amihez eddig nem volt elég bátorsága. Összebarátkozik kedvenc ottani séfjével (Gérard Depardieu), megtanul síelni, kaszinózik és immáron vakmerően keresi a férfiak társaságát.

Kalandos vígjátékok a Paramount Networkon:
Január 30. 19:00 – Szekatúra
Január 31. 21:00 – Amerikába jöttem
Február 7. 16:30 – Az utolsó vakáció

A Paramount Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!