TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Egy hét alatt öt országos premier az AXN tavaszi kínálatában

 2021. március 19.

Izgalmasan indul a tavasz, hiszen egy hét leforgása alatt öt országos premier is érkezik az AXN-re. A csatorna márciusi kínálatában olyan újdonságok szerepelnek, mint a nemzetközi sikersorozat, A Doki — Egy új esély és a 50 Cent nevével fémjelzett Életfogytig ügyvéd, de jön a bolgár Ördöktorok, a médiumok világába kalauzoló A jóslás urai és az Ördögi játszmák is, amiben Patrick Dempsey tér vissza a képernyőre.

Egy hét alatt öt országos premier az AXN tavaszi kínálatában

Március 19-én 21 órakor debütál a lebilincselő bolgár krimi, az Ördögtorok. A sorozat első évadában rituális gyilkosságok rázzák fel egy kisváros szürke hétköznapjait, a tettes kézre kerítésén pedig egy helyi rendőr, Philip (Vladimir Karamazov) és a bolgár fővárosból érkező profilozó, Miya (Teodora Duhovnikova) dolgozik. Az egyre bonyolultabbá váló ügy a menekültválság kellős közepén játszódik, méghozzá a Balkán legrejtélyesebb helyén, a Rodope-hegység szívében.

Március 22-től két újabb premiersorozattal kapcsolódhatunk ki az esti órákban. Hétfőnként 21 órakor jön az Ördögi játszmák első évada, amely a világ egyik legnagyobb befektetési bankjának titkokkal teli mindennapjaiba nyújt betekintést. Massimo Ruggero (Alessandro Borghi) és Dominic Morgan (Patrick Dempsey) szoros barátságot ápolnak, de egy vezető pozícióért vívott küzdelem, egy rejtélyes haláleset és egy nemzetközi csalás mindent megváltoztat. Rögtön ezután, 22 óra 5 perckor debütál a Sony Pictures Television valós eseményeket feldolgozó sorozata, az Életfogytig ügyvéd. Az ártatlanul – életfogytig tartó – szabadságvesztésre ítélt Aaron Wallace (Nicholas Pinnock) a börtönben szerzi meg ügyvédi diplomáját, hogy bebizonyítsa igazát, jogi segítséget nyújtson rabtársainak, és leleplezze az etikátlan ügyészt, aki rács mögé küldte.

Március 23-án 21 órakor dupla epizóddal érkezik A jóslás urai első évada, amely a Los Angeles-i médiumok rejtélyes világát, vagyis a szervezett bűnözés egyik különleges formáját mutatja be. Charlie Haverford (Jeffrey Donovan) egy jövendőmondó üzletláncot működtető csaló, aki naponta veri át hiszékeny klienseit. Húga kapzsiságának köszönhetően egy nap összetűzésbe kerül a helyi piacot uraló Marks családdal, ha pedig mindez nem lenne elég, egy hipnózis hatására élete a feje tetejére áll, ugyanis nagyon is valóságos dolgokat kezd látni és megérezni.

Csütörtökön, március 25-én 21 órakor szintén dupla epizóddal jön A Doki — Egy új esély premier évada, amelyben egy olasz kórház briliáns főorvosának magával ragadó történetét követhetjük nyomon. A sorozat valós eseményeket dolgoz fel, és hatalmas nemzetközi sikereket tudhat magáénak. Andrea Fanti (Luca Argentero) élete teljesen megváltozik, amikor egy tragikusan elhunyt páciens apja megtámadja, és életének elmúlt 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik karrierjére, barátnőjére, mi több, válására és kisfia elvesztésére sem, így újra szembesül életének legfájdalmasabb pillanataival, és teljes egészében újjá kell építenie önmagát. Bár a zseniális orvos nem folytathatja eddigi munkáját, a kórházban marad, és mindent megtesz, hogy tanácsaival segíthessen a betegeknek.

  • Ördögtorok első évad országos premier: március 19-től péntekenként 21 órakor az AXN műsorán!
  • Ördögi játszmák első évad országos premier: március 22-től hétfőnként 21 órakor az AXN műsorán!
  • Életfogytig ügyvéd első évad országos premier: március 22-től hétfőnként 22 óra 5 perckor az AXN műsorán!
  • A jóslás urai első évad országos premier: március 23-tól keddenként 21 órakor dupla epizódokkal az AXN műsorán!
  • A Doki – Egy új esély első évad országos premier: március 25-től csütörtökönként 21 órakor dupla epizódokkal az AXN műsorán!

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!