TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Egy órával korábban és egy új műsorvezetővel indul a reggel az RTL Klubon

 2018. december 21.

Az RTL Klub Reggeli című műsora január 2-től már korábbi kezdéssel: 6:00-tól várja a nézőket. Szabó Zsófi új házigazdaként csatlakozik a csapathoz.

Egy órával korábban és egy új műsorvezetővel indul a reggel az RTL Klubon

Az RTL Klub 2017-ben döntött úgy, hogy jelentős újítások mellett újraindítja reggeli sikerműsorát. Az elmúlt másfél évben sikerült egy minden eddiginél interaktívabb, erős közösségimédia-támogatással bíró műsort létrehozni, amely a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozta fel.

2019-ben pedig új időpontban, 6:00-ás kezdéssel indul a Reggeli, így azok is részesei lehetnek az RTL Klub vidám ébresztő műsorának, akiknek korán kell munkába indulniuk. Az eddig műsorvezetők: Peller Anna, Peller Mariann, Wossala Rozina, Lukács Miki, Papp Gergő és Lakatos Márk mellé Szabó Zsófi is csatlakozik, aki már nagyon várja, hogy a januári reggeleken színes hírekkel és érdekes beszélgetésekkel köszönthesse a nézőket.

Január 2-től tehát lehet korábbra húzni az ébresztőórát, mert lesz ok a felébredésre!

RTL Reggeli január 2-től minden hétköznap reggel 6:00-9.00-ig.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!