TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Folytatódik a Versailles

 2019. május 05.

A sorozat új, második évadában XVI. Lajos szeme előtt összeomlik álma, miszerint pompás palotája épül Versailles-ban. Az országban féktelenül terjednek a drogok, az alkohol és a szerencsejáték – a nemesek mérgezik egymást, hogy közelebb kerülhessenek a királyhoz, és így feljebb a társadalmi ranglétrán.

Folytatódik a Versailles

Lajost mindeközben elvakítja Montespan iránt érzett szerelme és nem hajlandó hallgatni az egyházra és tanácsadóira. A sötétséggel és romlottsággal körülvett Lajos elveszíti minden motiváltságát és egy elkeseredett menekülési kísérlet során csatába megy főellensége, Orániai Vilmos ellen. Ezzel egyrészről utat próbál találni a megváltás felé, másrészről Versailles megépítéséről dédelgetett vízióját is igyekszik megmenteni.

A két tapasztalt bűnügyi író, David Wolstencroft és Simon Mirren olyan díjnyertes sorozatokon dolgoztak már, mint a Kémvadászok, a Gyilkos elmék, a Harmadik műszak vagy a Kísért a múlt. Szakértelmükkel most XVI. Lajos történetébe lehelnek új életet, amely megadja az elsöprő thriller sava-borsát.

A politikai és hatalmi drámasorozatot a magyar közönség az Epic Drama csatornán követheti nyomon, 2019. május 5-től vasárnaponként 21 órakor.

Az Epic Drama TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/EPICDRAMA

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!