TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Folytatódnak a spicces történelmi mesék a Comedy Centralon

 2017. szeptember 18.

Új epizódokkal tér vissza a képernyőre a Comedy Central saját gyártású sorozata. A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én debütál a humorcsatornán. A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy- egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva.

Folytatódnak a spicces történelmi mesék a Comedy Centralon

A premierepizódban Badár Sándor és Papp Szabi, a Supernem frontembere tömény ihletettségben világít rá Jókai Mór elhamarkodott forradalmának és Kinizsi Pál fergeteges karrierjének történelemkönyvekből kimaradt történetére.

A további epizódokban pedig olyan mesélők áldozzák fel józanságukat a történelmi hiteltelenség kedvéért, mint Fluor Tomi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee vagy a legújabb stand-up generáció tagjai. A kifacsart históriákat pedig közkedvelt sztárok, többek között Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt és Gáspár Tibor keltik életre.

Tömény történelem 2. évad
Premierepizód szeptember 22-én 22.00-kor a Comedy Central műsorán

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/COMEDY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!