TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hajmeresztő nap a Disney műsorán

 2018. március 05.

A Disney Channel kalandos filmjében Monica Reeves egy végzős középiskolás diáklány, akinek legközelebbi célja, hogy az iskola bálkirálynőjének válasszák. Azonban a bál előtti napon minden a feje tetejére áll, az ajtóban álló rendőrnőről nem is beszélve!

Hajmeresztő nap a Disney műsorán

Mint minden középiskolás lány, így Monicanak is alig tudja kivárni, hogy elérkezzen a végzős év egyik legfontosabb pillanata, az érettségi bál napja. Nagy álma, hogy bálkirálynő legyen, azonban a nagy napon feje tetején egy csinos frizura helyett egy kész madárfészket talál, a tönkrement ruhájáról nem is beszélve.

Ha mindez mégsem lenne elég, az ajtóban felbukkan Liz rendőrnő, aki Monica álombeli napját végleg a feje tetejére fordítja.

Ha kíváncsi vagy hogyan végződik Monica hajmeresztő napja, akkor ne maradj le a Hajmeresztő nap című filmről március 10-én, szombaton 11:30-kor a Disney Channel műsorán!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!