TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját a TV Paprikán

 2017. április 11.

Havas Dóra megsüti az álmait, és erre a nézőket is megtanítja. A népszerű gasztroblogger legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára. Április 15-én a TV Paprikán indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája.

Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját a TV Paprikán

Süteményes műsorában Havas Dóra olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett most is számtalan apró trükköt, praktikát mutat, melyekkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni. A műsorból kiderül, mindent meg lehet sütni otthoni körülmények között is. A hagyományos, családi receptek mellett azokba a francia és amerikai süteményekkel is érdemes kísérletezni, amelyekről legtöbbünk azt gondolja, szinte lehetetlen elkészíteni.

A műsor azért ezt a címet kapta, mert az egész életem egy képzeletbeli cukrászda: nagyon szeretek sütni, megnyugtat, kényeztet a sütés és a sütievés is. Ennek ellenére, egyáltalán nem szeretnék cukrászdát nyitni, szeretem azt, hogy számomra ez nem kényszer vagy kötelező feladat, hanem igazi élmény – árulta el Havas Dóra.

Sütésre fel Havas Dórával, hogy mindenki elkészíthesse saját álomcukrászdájának kínálatát, a saját konyhájában. Az otthoni sütés fortélyai, okos tippek és villámreceptek a TV Paprika legújabb, saját gyártású műsorában. Április 15-től hétvégente - szombaton és vasárnap - duplarésszel, 15 órakor indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!