A sikersorozat új évada ma este indul a FOX csatornán, olyan nagyszerű színészekkel a főszerepben, mint Jason Patric, Hope Davis, Terrence Howard, Djimon Hounsou vagy Melissa Leo.

undefined

Wayward Pines városa először egy nyugodt, idilli helynek tűnt. Itt azonban senki és semmi nem az, aminek látszik, a város falai között pedig számos rejtélyes és szörnyű dolog történt.

A sorozat az első évad megdöbbentő eseményei után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését.

A Blake Crouch nagysikerű könyvéből készült, M. Night Shyamalan nevével fémjelzett Wayward Pines a tavalyi nyár egyik legnépszerűbb sorozata volt, az Egyesült Államokban 2015 nyarának 10 legjobb tévében sugárzott műsora között végzett.

A tízrészes második évadban a cselekmény tovább bonyolódik, és számos új szereplő is feltűnik. A sorozat színészgárdájában többek között olyan neveket találunk, mint Jason Patric, Hope Davis, Carla Gugino, Toby Jones, valamint a kétszeres Oscar-jelölt Djimon Hounsou, az Oscar-jelölt Terrence Howard, és az Oscar-díjas Melissa Leo.

A Wayward Pines második évadát augusztus 29-től hétfőnként 21 órakor láthatják a nézők a FOX csatornán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX