TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hétfő este visszatér a Hagyjál főzni! az RTLII-re

 2017. március 13.

Vadonatúj évaddal tér vissza ma este 20:30-tól az RTLII képernyőjére a népszerű családi gasztro-komédia, a Hagyjál főzni! A második évad újdonsága, hogy nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem például testvérek és szerelmespárok is versenybe szállhatnak majd a pénznyereményért. A Hagyjál főzni! konyhájában – ahol idén is feltűnnek majd népszerű hazai sztárok – ezúttal is Istenes Bence fogadja a versenyzőket, akiknek főztjéről és sorsáról az ország legszigorúbb ételkritikusa, Vajda Pierre fog dönteni.

Hétfő este visszatér a Hagyjál főzni! az RTLII-re

Második évadával folytatódik ma este 20:30-tól az RTLII népszerű családi gasztro-komédiája, a Hagyjál főzni! A szórakoztató családi főzőműsorban hétköznap esténként kétfős csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. Az idei év újdonsága, hogy testvérek és házaspárok is jelentkezhettek a műsorba. Az első évadhoz hasonlóan pedig idén is feltűnnek majd sztárok a Hagyjál főzni! stúdiójában.

A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el a műsorban, és idén is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan „szakács” ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb.

A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.

Hagyjál főzni! Március 13-tól hétköznap esténként 20.30-tól az RTLII-n.

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!