TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Itt az új X-Akták első magyar nyelvű promója

 2016. január 15.

Az X-Akták 13 év után visszatér a képernyőre. Dana Scully és Fox Mulder ezúttal 6 epizódon keresztül egy világméretű összeesküvés felderítésébe fognak, amely számos korábbi rejtélyes ügyükre is magyarázatot adhat.

Itt az új X-Akták első magyar nyelvű promója

A magyarországi rajongók amellett, hogy a világpremiert követően alig 24 órán belül már láthatják a vadonatúj évad első epizódját, annak is örülhetnek, hogy a főszereplők magyar hangjai is visszatérnek. Vagyis ezúttal is Náray Erika lesz Dana Scully, míg Rékasi Károly Fox Mulder szinkronhangja.

Az új X-Akták világpremierje egyébként január 24-én este lesz, ezt követően alig 24 órán belül már Magyarországon, szinkronizáltan is megnézhetik a nézők az új évad új részét, méghozzá a Cool-on, január 25-én este 21.10-től. Sőt, a második epizódra sem kell majd sokat várni, hiszen azt már január 26-án, kedden este leadja a legnépszerűbb hazai kábelcsatorna. Ezt követően az évad további négy epizódját kedd esténként 21.10-től láthatják a rajongók.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cool

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!