TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Január 1-én indul a Bátrak földje az RTL Klubon

 2019. december 17.

Új sorozattal indul az újév az RTL Klubon! A Bátrak földje egyediségét és különlegességét az is bizonyítja, hogy ez az első hazai gyártású napi kosztümös telenovella a magyar televíziózás történetében.

Január 1-én indul a Bátrak földje az RTL Klubon

Kalamár Tamás a Barátok közt és a Szeress most! producere, az Oltári csajok showrunnere és Ondruss Ilona producer által jegyzett sorozat központi témája a szerelemért és boldogságért folyó harc.

A vadonatúj napi telenovella egy szerelmi “négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

A főbb szerepekben egy új színészgeneráció tagjain túl, mint A Tanár című sorozatból már ismert Szász Júlia, régi kedvenceket is üdvözölhetnek a nézők, mint Tóth Ildikó, Fodor Annamária, Csőre Gábor, Jaskó Bálint.

A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de a történetmesélési és képi megvalósítása nagyon is mai. A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra.

Bátrak földje premier január 1-én 18:50, január 2-től minden hétköznap 21:00 az RTL Klubon, december 27-31. között pedig megtekinthető az RTL Most+ platformon!

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!