TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Jön az 51. Super Bowl

 2017. február 03.

Tom Brady, Matt Ryan, Lady Gaga, Faragó Richard, Bencsics Márk, a Sport TV teljes stábja és még sokan mások már gőzerővel készülnek a vasárnap esti nagy ütközetre, az 51. Super Bowlra. Reményeink szerint emlékezetes csata lesz, azt szeretnénk, hogy senki ne maradjon le róla, ezért adunk egy kis rövid videós segítséget azoknak, akik talán épp vasárnap este fertőződnek meg az NFL-lel, de még át kell venniük az alapokat.

Jön az 51. Super Bowl

Már csak két nap, és a Super Bowllal véget ér az NFL 2016-os szezonja. Olyan nagy meglepetés nem ért minket azzal, hogy a New England Patriots és az Atlanta Falcons jutott a fináléba, és nagyon jó meccset várunk tőlük. Aki indíttatást érez magában, hogy megnézze a mérkőzést, de még nincs tisztában a szabályokkal, most másfél perc alatt átveheti a sportág legfontosabb alapjait:

Ebből már építkezhet, ha vasárnap este 22 órakor leül a mérkőzést felvezető Trash Talk Extra elé, ahol a műsorvezető Szaniszló Csaba és a szakértőcsapat tagjai, Buday Zoltán, Kemenes Szabolcs és Kovács Sándor további érdekességeket árul el a 2016-os szezonról és a részvevő csapatokról. A hab a tortán az 51. Super Bowl lesz, amit Faragó Richard és a magyar amerikaifutball-válogatott irányítója, Bencsics Márk a helyszínről, Houstonból közvetít.

Zenekedvelőknek idén az extravagáns énekesnő, Lady Gaga koncertje lesz a csemege. A Sport1 természetesen a Halftime Show-t is élőben közvetíti.

A két résztvevőről röviden:

A Patriots 2001 óta hetedik döntőjét vívja, és ötödik győzelmére készül. Magasan az elmúlt 17 év legeredményesebb csapata, a mostani alapszakaszban is a legjobb mutatóval zárt az egész ligát tekintve. Tom Brady év közben minden idők legtöbb győzelmét szerző irányítója lett, és ha nyernek Houstonban, egyedül lesz irányítóként ötszörös bajnok (most még Joe Montanával és Terry Bradshaw-val holtversenyben áll az élen néggyel). A sikerkovács mester, Bill Belichick az edzők között lenne egyedüli csúcstartó, ha nyernének a tanítványok.

A Falconst viszont más motiválja, egyrészt 1999 után jutott el a franchise a döntőig, másrészt irányítójuk, Matt Ryan a liga egyik legjobbja évek óta (és sokak szerint ő lesz majd a 2016-os szezon MVP-je), de a nagy áttörés nem sikerült még neki. Most viszont 4 győzelemmel zárták az alapszakaszt, és olyan könnyedén verték a Seattle Seahawks-t és a Green Bay Packers-t a rájátszásban, hogy egyáltalán nem lenne meglepő, ha ők győznének. Ráadásul van nekik egy megállíthatatlannak tűnő elkapójuk is Julio Jones személyében.

Super Bowl LI: február 5. vasárnap, 22:00, Sport1 (élő)

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!