TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Kiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja

 2018. február 21.

Együtt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő!

Kiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja

Az már ismert, hogy a Konyhafőnök című gasztro reality 7. szériájában Fördős Zé mellett a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea kapott helyet a zsűriben. A Volkswagen-Dinig Guide Év Étterme Díjátadó Gálán, ahol a gasztronómia neves szereplői képviseltetik magukat, a Fókusz kamerái előtt került bejelentésre, hogy Rácz Jenő séf lesz a Konyhafőnök idei szériájának harmadik ítésze. A sanghaji Taian Table étterem séfje a műsor kedvéért tért haza Kínából. A legfiatalabb magyar Michelin-csillagos séf címével is büszkélkedő Rácz Jenő saját bevallása szerint a csiszolatlan gyémántokat keresi majd a versenyzők között.

A hamarosan induló műsor zsűrijében Fördős Zé mellett tehát Gáspár Bea tölti be a háziasszony szerepét, aki elsősorban az ízekre ügyel, valamint ő az, aki a leginkább bele tudja magát képzelni a versenyzők helyzetébe, hiszen pontosan tudja, hogy mit élnek át egy feladat alatt. Rácz Jenő séf pedig a legmagasabb szakmai elvárásokat képviseli majd, amelyekről sokat elárulhat az is, hogy a séf a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!