TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Klassz filmek a tavaszi lazításhoz

 2018. április 26.

A Disney Csatorna áprilisban is nagy sikerű filmekkel örvendezteti meg a fiatal nézőket: ezen a hétvégén érkezik Aranyhaj, akinek a csodás hajában varázserő lakozik, s egyből két történetbe is belecsöppenhetünk, ha jól figyelünk!

Klassz filmek a tavaszi lazításhoz

Aranyhaj, a királyi pár 18 éves, elrabolt leánya egy toronyban él a boszorkánnyal, akit az anyjának hisz. Még soha nem járt a tornyon kívül, és a boszorkány azt akarja, hogy ez így is maradjon – lehetőleg örökre. A lány születésnapján azonban felbukkan Flynn, a körözött bandita. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába. Velük tart Aranyhaj legjobb barátja, Pascal, a kaméleon, és Flynn lova, Maximus is.

Az Aranyhaj: Az örökkön örökké előtt című mese a mozifilm és az Aranyhaj örökkön örökké közötti időszakban játszódó történet, melyben Aranyhaj az esküvőjére és a koronázásra készül.

Érdekesség, hogy a film alkotóit valós helyszínek ihlették: a királyságot például a francia Mont-Saint-Michel alapján hozták létre.

Ne maradj le az Aranyhaj és a nagy gubanc című filmről április 27-én, pénteken 19:00-kor, vagy nézd meg az ismétlést április 28-án, szombaton 11:30-kor! Utazz velünk az időben, és kapcsolódj rá az Aranyhaj: Az örökkön örökké előtt című mesére április 28-án, szombaton 07:30-kor a Disney Csatornán!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!