TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Konyhakés(z)re menő küzdelem március 26-tól a Konyhafőnökben

 2018. március 09.

Március 26-tól minden hétköznap este a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő, a sztárszakács Fördős Zé és a háziasszony Gáspár Bea keresi az igazi Konyhafőnököt az RTL Klub gasztro realityjének legújabb évadában.

Konyhakés(z)re menő küzdelem március 26-tól a Konyhafőnökben

Március 26-tól visszatér a képernyőre az RTL klub nagysikerű gasztro realityje, a Konyhafőnök. A 7. évadban minden eddiginél komolyabb kihívást jelentő feladatok várnak a versenyzőkre, akiknek főzőtudományukkal és kreativitásukkal le kell nyűgöznie a magas követelményeiről híres zsűrit. A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé, valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea, aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

A konyhakés(z)re menő küzdelem garantált, mivel a tét most is hatalmas. A győztes a megtisztelő Konyhafőnök címmel együtt 10 millió forinttal lesz gazdagabb. A Konyhafőnök március 26-tól minden hétköznap este az RTL Klubon!

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!