TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortán

 2016. február 29.

Új séffel és megújult szabályokkal tér vissza a képernyőre a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Tilla, Sipos Péter és Tamás, valamint Tóth Vera és Gabi ragadnak fakanalat.

Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortán

Március 16-án teljesen megújulva tér vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán – A küldetés. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését. A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg”. Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, mely során jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriás-fakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

"A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel!" – mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Liptai Claudia Tillával, Sipos Péter a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, Tóth Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért.

Hal a tortán – A küldetés – március 16-tól minden hétköznap este 20 óra 15 perckor a TV2-n!

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/TV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!