TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Március végén érkezik a Rejtjelek a Cool-ra

 2016. február 26.

A Cool-on újabb országos sorozatpremiert láthatnak a nézők: március 24-től csütörtökönként 21.10-től a Rejtjelek című amerikai krimit követhetik nyomon.

Március végén érkezik a Rejtjelek a Cool-ra

A Cool eddig is számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, itt debütált például néhány hete óriási sikerrel, a világpremierrel szinte egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is, nemrégiben a Rosewood című sorozat. Március 24-től pedig újabb amerikai krimi érkezik, a Rejtjelek.

Az Amerikában is nagy sikerrel futó, eredetileg Blindspot című, 22 részes sorozat egy súlyos amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Hívják az FBI-t!”.

Kezdetét veszi egy megdöbbentő fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülnek annak megfejtéséhez, hogy ki is ez a rejtélyes nő.

A főbb szerepekben Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson látható.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cool

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!