Hamisítatlan túszdráma, gátlástalan bűnözők, kegyetlen sorozatgyilkosok és valódi hősök az AXN műsorán. Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat, a Gyilkos elmék 12. évada, valamint országos tévépremierként érkezik a Váltságdíj című akció-krimisorozat, az X-akták producerétől.

undefined

Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat; a Gyilkos elmék (Criminal Minds) 12. évada. A hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendő sorozatban az FBI Viselkedéskutató Egységének legveszélyesebb ügyeibe nyerünk betekintést. A csapat elsőszámú feladata, hogy a világ leggátlástalanabb bűnözőinek és legkönyörtelenebb gyilkosainak minden gondolatatát megismerjék és megakadályozzák kegyetlen tetteik végrehajtását. Az új évad rengeteg titkot és izgalmat hoz a rajongóknak, szinte az összes közönségkedvenc karakter visszatér az új szériában. Az első epizódban az újoncként csatlakozott Luke Alvez (Adam Rodriguez) ügynökkel máris 13 börtönből megszökött sorozatgyilkos nyomába eredünk.

undefined

Ezt követően, szintén országos tévépremierként érkezik a Váltságdíj (Ransom) című akció-krimisorozat, amit Frank Spotnitz, az X-akták és a Crossing Lines - Határtalanul producere jegyez. A történet középpontjában a sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társával (Sarah Greene) életveszélyes krízishelyzeteket old meg. Luke Roberts korábban olyan nemzetközi sikerekben játszott, mint a Fekete vitorlák és a Trónok harca, míg Sarah Greene a Downton Abbey és a Londoni rémtörténetek című sorozatokban bizonyított. Főhősünk mindenkinél jobban ismeri az emberrablók és bűnözők észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár és olyan áldozatok életét is meg tudja menteni, amire senki más nem lenne képes. Csapatával beutazza az egész világot, hogy segítséget nyújtsanak válsághelyzetbe jutott multinacionális cégeknek, a kormánynak vagy épp a kormány ügynökségeinek. A történet Laurent Combalbert, hivatásos túsztárgyaló élete és munkássága alapján készült, akit szakmájában a világ legjobbjaként tartanak számon.

Április 4-től Gyilkos elmék 12. évad premier minden kedden 21:00-kor, majd Váltságdíj országos tévépremier 22:00-kor az AXN műsorán!

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn