TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Morgan Freeman új sorozatával indítja az évet a Nat Geo

 2017. december 19.

Az ember nyomában Morgan Freemannel az emberiség néhány örök, ma is aktuális kérdésére keres választ.

Morgan Freeman új sorozatával indítja az évet a Nat Geo

A nagysikerű, Emmy-díjra jelölt Isten nyomában sorozat után a National Geographic újabb szériát készített Morgan Freemannel. A Revelations Entertainment által gyártott Az ember nyomában Morgan Freemannel sorozat az emberiség örök kérdéseire keresi a választ, és olyan témaköröket mutat be új megközelítésben, mint a szerelem, a hatalom, a lázadás, vagy a szabadság.

„Egy olyan korban, amikor egyre nő a világ társadalmi, faji és kulturális megosztottsága, ebben a műsorban mi azt igyekszünk megmutatni, hogy valójában mennyire összekötnek bennünket emberi létünk közös vonásai” – nyilatkozta Morgan Freeman, aki nemcsak házigazdája, hanem producere is a sorozatnak.

Az Oscar-díjas színész a műsorban izgalmas Föld körüli utazásra indul, hogy egymástól sok ezer kilométerre élő embereket faggasson az élet nagy kérdéseiről, és olyan témákat boncolgasson, amelyek nem elválasztják, hanem összekötik a különböző kultúrákat. A műsor ugyanis azt mutatja meg, hogy a viharos felszín alatt valójában mennyire azonosak emberi létünk vonásai. A hat epizód hat különböző témakört (szabadság, béke, szerelem, társadalmi megosztottság, hatalom és lázadás) jár körül, hétköznapi embereket és ismert közéleti személyiségeket egyaránt megszólaltatva.

„Hatalmas élmény volt számomra a sorozat készítése: többek között három elnökkel beszélgettem, és távoli afrikai és közép-amerikai tájakra is eljutottam. Felejthetetlen szellemi kaland volt rácsodálkozni, hogy mennyire sokszínű az emberiség, és mégis mennyire azonos alapokon áll” –nyilatkozta Freeman.

A műsor 2018. január 8-tól hétfőnként 22 órakor lesz látható a National Geographic műsorán.

A National Geographic TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!