TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Október 17-én indul az Apatigris

 2020. szeptember 29.

Az RTL Most+-on idén tavasszal már bizonyított, most eljött az idő, hogy a tévé képernyőjén is taroljon: október 17-től minden szombat este az RTL Klubon is látható lesz az Apatigris című (gyártó: Paprika Studios), saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

Október 17-én indul az Apatigris

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban.
Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós szériái közül is kiemelkedik azzal, hogy teljes egészében saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.
Showrunner: Herman Péter, vezető író: Köbli Norbert, rendező: Herczeg Attila, forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, vezető operatőr: Szőke Dániel, Producer: Herman Péter, Erdős Ákos.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!